Tilgjengeliggjøring av tjenester via Dataporten

UiB som tjenesteleverandør kan tilby webbaserte tjenester som brukerne i andre utdanningsinstitusjoner kan logge seg inn på Dataporten. Dataporten tilbyr autentisering og autoriasjon av tjenester fra UiB.

Dataporten driftes og utvikles av UNINETT, men IT-avdelingen ved UiB tilpasser UiB- tjenester for Dataporten.
Den som er Feide-administrator er også administrator i Dataporten. Administrator er ansvarlig for å:

- holde informasjon om vertsorganisasjonen oppdatert
- registrere tjenester og API-er på vegne av vertsorganisasjonen
- håndtere forespørsler fra tjenester om tilgang til egne API-er og API-er fra FS
- forhåndsgodkjenne tjenester som virksomhetsstyrte, og dermed fjerne behov for sluttbrukers samtykke

Brukerstøtte:

BRITA

Åpningstid:
Telefon:
Tjenester som tilbys gjennom UiB som tjenesteleverandør må være tjenester som er beregnet for utdanning eller som gir en merverdi hvis du er tilknyttet utdanningssektoren.
Hvordan bestille:

BRITA
Her kan du melde inn feil: https://bs.uib.no/

Åpningstid:
Telefon: